LIFESTYLE.

 

Nu ik sinds het ongeluk mezelf elke dag opnieuw aan het ontdekken ben en mijn hele leven momenteel een grote zoektocht is naar wat ik kán, wat ik fijn vind en wat ik wil, is lifestyle nog veel belangrijker en interessanter geworden. 

Naast een fijner en leuker leven horen voor mij sommige dingen ook echt bij lifestyle. Zoals bijvoorbeeld reizen, make-up & fashion, huis & interieur maar ook meditatie, hormonen, rust en ruimte. 

Graag neem ik jullie mee op mijn zoektocht naar een TOP lifestyle mét hersenletsel. En hoop ik in de toekomst nog veel meer te kunnen gaan doen met mijn passie. 


'In het Engels betekent het simpelweg de kenmerkende manier van leven van een individu, groep of (sub)cultuur.    
 
In die neutrale betekenis vertaalt men het in het Nederlands doorgaans met levensstijl of levenswijze.'


RØSTIG

Al een paar maanden zag ik foto’s en filmpjes van RØSTIG voorbij komen. Dit is een Glamping midden in de natuur met 3x per dag workshops en sessies zoals yoga en zelfontwikkeling. Maar ik durfde er nog niet misschien aan te denken dat ik dat zou kunnen of zou gaan doen...

Lees meer »

Water drinken 💦💦

Oké, laten we eerst beginnen met wat algemene informatie over water drinken.Iedere dag voldoende water drinken zorgt ervoor dat alle organen, cellen en spieren worden gehydrateerd. Ons lichaam bestaat voor bijna 70% uit water. We hebben water nodig om voedingsstoffen naar de juiste cellen te transporten en ook om afvalstoffen weer af te voeren. Dat geeft dus al aan hoe belangrijk het is, voor ons hele lichaam, om voldoende drinken. Maar waarom is het dan ook zo belangrijk voor je hersenen?

Lees meer »

Wandelen

Naast dat bewegen goed is voor de algemene gezondheid, is het ook extreem goed en belangrijk voor je hersenen. Het verbetert je geheugen, zorgt ervoor dat je beter slaapt en vermindert stress. Daarnaast verkleint bewegen het risico op hersenaandoeningen zoals dementie, depressie en Parkinson.Wanneer je voldoende beweegt, raken je hersenen goed doorbloed en krijgen ze de voeding en zuurstof die ze nodig hebben. Ook zorgt het voor de aanmaak van nieuwe hersencellen én de verbindingen tussen de hersencellen worden sterker. Door beweging verbetert bovendien de werking van signaalstoffen; hierdoor gaat de communicatie tussen hersencellen steeds soepeler. Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. 

Lees meer »

SenseCity Breda

Al een tijdje volgde ik SenseCity op Instagram. Ook zei ik al een tijdje tegen Rick dat ik daar echt een keer naar toe wil. Echter was de tijd nog niet daar want ik was nog steeds niet fit genoeg. Toen er op de Instagram van SenseCity een winactie kwam te staan, waagde ik toch een kansje. Je kent het wel, je reageert voor de zoveelste keer op een winactie, terwijl je eigenlijk al weet dat het zinloos is. Toen ik een berichtje kreeg, dat ik was getagd in een verhaal van SenseCity was ik als een kind zo blij. Na alle ellende een beetje positiviteit en uitkijken naar een uitje naar een plek waar ik al zo graag naar toe wilde! (tekst gaat verder onder de foto)

Lees meer »

Edelstenen

Elke edelsteen heeft een unieke werking. Ze kunnen je beschermen, inzicht geven, energie verhogen, intuïtie versterken, moed geven, blij maken, overvloed aantrekken en helpen bij lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Ook helpen sommige stenen bij hoofdpijn, beter slapen en het verwerken van traumatische gebeurtenissen. Toen ik dat las was ik verkocht.Er is dus altijd een steen die bij je past. Soms alleen al door de speciale werking maar denk ook aan je sterrenbeeld. Elke steen staat symbool voor een bepaald sterrenbeeld dus er is altijd iets passends te vinden! Super interessant om je hier verder in te verdiepen want wie weet is er een steen die veel voor jou kan betekenen. Vanaf dat moment bent ik onafscheidelijk geworden. Vooral de amethist is voor mij persoonlijk erg belangrijk. Ik draag deze beschermer in de vorm van sieraden elke dag bij me en hij ligt op mijn nachtkastje voor betere slaap.Neem voor mooie sieraden met edelstenen ook is een kijkje op mijn Instagram pagina BL Jewellery

Lees meer »