WELKOM.

Met één klap verandert je leven ineens zo drastisch dat je jezelf soms even kwijt bent. 

Van een fulltime baan, feestjes, dansen, vrienden & vriendinnen, socializen en de toekomst plannen.

Naar in de ziektewet, pijn, angst, overprikkeling, opnieuw leren lopen & bewegen, eenzaam voelen en dagen plannen met veel structuur en rust momenten.


Mijn naam is Lisanne, 27 jaar oud en woonachtig in Nijmegen, samen met mijn vriend Rick.

Naast mijn liefde voor Rick hou ik enorm van Aziatisch eten, katten, (online) shoppen, make-up, dagjes naar de sauna en nog meer eten.

Bijna iedereen noemt mij Lies, ik ben allergisch voor gluten en lactose en sinds het ongeluk ook mijn reuk en smaak verloren. Zodra ik buiten kom draag ik een zonnebril én pet/ hoed. Mediteren & rust ben ik echt enorm gaan waarderen, probeer altijd zo attent mogelijk te zijn en overal aan te denken. (wat overigens een flinke uitdaging is met hersenletsel) 

Via mijn Instagram deel ik veel over mijn herstel en dagelijkse leven ook kun je me altijd een mailtje sturen! Ik zal alles zo snel mogelijk beantwoorden.

brainlies@outlook.com


ABOUT BRAIN LIES.

Toen ik op dinsdagavond 28/07/2020 besloot een rondje te gaan skeeleren in plaats van hardlopen, omdat ik hardlopen gewoon heel stom vond en skeeleren heel leuk, had ik niet verwacht dat precies die ene keuze mijn leven zo zou veranderen. 

Eenmaal thuis uit het ziekenhuis kwam m'n grote vriend Google in beeld, want ik kon natuurlijk op Google makkelijk even vinden hoe je het beste om kunt gaan met hersenletsel en wat er precies allemaal bij kwam kijken. Dat was een inschattingsfoutje. Want er is eigenlijk bijna niks te vinden. Vooral niet over jongeren met hersenletsel of eigenlijk NAH. 

En dan.. dat betekend dat het op jezelf aan komt en dus doe je maar wat. Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen en bedrijven die aandacht geven aan een gezonder brein, wat helemaal top is! Maar er is weinig aandacht voor de mensen met NAH en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. 

Het is natuurlijk ook lastig, geen een NAH geval is het zelfde. Maar inmiddels ben ik er achter gekomen dat veel klachten wel overeen komen. Bij de een misschien wat erger dan bij de ander, maar ze zijn er wel. 

Begin 2021 dacht ik, daar moet ik iets mee doen. Had al vrij snel de naam BRAIN LIES in m'n hoofd, niet alleen omdat ik leugens (lies in het Engels ;) ) over het brein tegen wil gaan maar ook omdat iedereen mij Lies noemt. Ik kocht het domein www.brainlies.nl en toen was ik zo moe dat de telefoon weer even weg moest. Ook legde ik mijn plan even opzij want ik had er nog totaal geen ruimte voor om daar mee aan de slag te gaan. 

Verder in het jaar kwamen er steeds meer ideeën en gebeurtenissen op mijn pad waardoor ik er steeds meer aan ging werken. Ook kwam 'DE' datum steeds meer in zicht.. De datum dat het precies een jaar geleden is dat ik ben gevallen. En dus besloot ik, dat die datum het startpunt ging worden voor mijn site. We (Rick & ik) werkte in mini stapjes aan deze site om hem nu met vol trots live te zien gaan! 

I don't know where I'm going but I'm on my way!