Penne rode pesto & tonijn

Gepubliceerd op 1 juli 2021 om 22:02

Dit gerecht is super snel en simpel en geschikt voor 2 á 3 personen 

Ingrediënten:

  • 300gr (glutenvrije) penne 
  • 2 blikjes tonijn in olijfolie 
  • 300gr sperziebonen diepvries 
  • 1 rode ui 
  • 2 teentjes knoflook 
  • 1tl sambal oelek
  • 1 pot zwarte olijven 
  • 1 zak rucola 
  • 1/2 potje Puro vegan pesto rosso (AH)
  • 1 el (lactosevrije) crème fraîche 

Let's go!

  1. Breng een pan met water aan de kook en kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking
  2. Snij de ui stukjes en knoflook fijn
  3. Doe in een hapjes/wokpan een scheutje olijfolie met de sambal en bak daarin de ui, knoflook en sperziebonen 
  4. Snij ondertussen de olijven door midden
  5. Doe de pasta in een vergiet en doe hier ook de blikjes tonijn bij zodat deze ook nog even uitlekken 
  6. Voeg de pasta, tonijn en olijven toe aan de ui/knoflook/sperziebonen en roer even goed door
  7. Voeg nu de vegan pesto rosso en crème fraîche toe roer alles door elkaar 
  8. Bestrooi met vers gemalen zwarte peper en serveer met rucola.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.