Bananenbrood.

Gepubliceerd op 1 juli 2021 om 22:01

Ingrediënten:

  • 150gr havermout
  • 3 rijpe bananen 
  • 3 eieren 
  • 1tl bakpoeder 
  • 1el koek/speculaas kruiden 
  • 1tl vanille extract
  • 2el amandelmelk (of andere plantaardige melk)
  • 2 appels 
  • 2 handjes blauwe bessen (diepvries)
  • 2 handjes ongebrande ongezouten noten

Nodig:

  • cakeblik 
  • bakpapier 
  • blender 
  • oven voorverwarmen op 180°

Let's go! 

  1. Doe de havermout in de blender en maar fijn tot havermeel
  2. Doe nu alles behalve de appels, blauwe bessen en de noten, erbij in de blender
  3. Mix tot een glad beslag
  4.  Snij de appels in blokjes en hak de noten grof. 
  5. Voeg het fruit en de noten toe aan het beslag en roer goed door
  6. Giet het beslag in een met bakpapier bekleed cakeblik
  7. Zet in de oven voor 45min.

 

Laat het brood goed afkoelen.

> Lekker om te eten met pindakaas en kokosvlokken of met (plantaardige) roomboter.

> Ook ideaal om na het sporten te nemen met evt wat lepels (lactose vrije) kwark voor extra eiwitten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.