26/10 05:49

Gepubliceerd op 26 oktober 2023 om 05:49

Ik ben al even wakker. De nacht was echt zo slecht. En daar baal ik van want als je zo’n zware dag hebt gehad al gister, dan wil je niks liever dan een goede nacht om weer op krachten te kunnen komen…

Gisteravond begon ik het al te merken. De FNS (functioneel neurologisch stoornis) begint op te spelen. Mijn linker been tintelt en geeft een zeurende pijn. Dit is normaal een teken dat ik teveel doe en dan begint mijn lichaam dit signaal te geven. Ga ik door, dan stopt mn been en kan ik niet meer lopen. Het valt me eigenlijk nog mee dat dit “nu pas” is gebeurd 😂 de dagen, de informatie die je hier krijgt, de therapieën die je hebt. Ik had het na dag 1 al verwacht haha.

Wetende dat iedereen in de kliniek zoveel verstand heeft van alles stelt me wel wat gerust. Het komt vast goed..

In de kliniek luisteren we veel naar brainwaves om ons brein weer rust te geven. Dat ben ik nu ook maar gaan doen, maar de onrust is te groot. Misschien geeft het me rust als ik m’n gedachte op papier zet? Dat ik het van me afschrijf?

Gister heb ik tussen neus en lippen door te horen gekregen dat ik morgen (vandaag dus) weer een zware dag heb. Ik denk dat dat ook in m’n onder bewustzijn is gaan ronddwalen en dat ik daar een beetje bang voor ben. Dinsdag had ik ook een mega zware lange dag en dat heeft me niet echt goed gedaan.

Het is nu 06:00, de wekker gaat. Het is tijd om me weer klaar te maken voor deze nieuwe, lange dag. Met uitslagen van nek en hersen scan. Ook weer iets wat spanning geeft.

Maar het is niet anders. We zijn hier niet voor niets. Dit is waar ik al 3 jaar naar uit kijk! We gaan er het beste van maken. 
I GOT THIS 💪🏼

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.