Day 3 ✅

Gepubliceerd op 25 oktober 2023 om 19:00

Vandaag was een zware dag. 1,5u korter dan gister, maar dat mocht de pret niet drukken 😅

De dag begon met een bloedonderzoek voor hormoonwaardes, Dynavision (filmpje), cognitieve training en neurofysio voor balans (hierbij draag ik een soort van koptelefoon, voor de oren, die hoge tonen aan de rechterkant van mijn hoofd afspeelt. Dit zorgt ervoor dat mijn balans beter is, hoe bizar?!!

Rond 12:45, na bijna een uur occupational therapy (beoordelingen en interventie om de betekenisvolle activiteiten of beroepen van individuen te ontwikkelen, herstellen of behouden (aldus GoogleðŸĪŠ)), waarin ik op het einde een opdracht moest doen die mijn hersenen zo zwaar en moeilijk vonden, stortte ik helemaal in. Het werd me echt veel te veel.

Gelukkig zijn ze hier heel lief en behulpzaam, en zijn er fantastisch lieve mede patiënten die me er weer een beetje bovenop kregen ♥ïļ Na de lunch kon ik 20min in de rustruimte: donkere kamer, een heeeele grote luie Amerikaanse stoel, koptelefoon met brainwaves en een grote verzwaringsdeken. Om vervolgens weer verder te gaan met de rest van het programma…

Neuro integration therapy (hierin kreeg ik veel tips en inzichten over de plek van mijn fractuur in de schedel. En wat dit voor een invloed heeft op de rest van mijn lichaam en werking daarvan. En kreeg ik te horen dat mijn zenuwen rond die plek beschadigd zijn waardoor ik daar vaak veel pijn heb.)

Sensory motor therapy (gericht op motoriek, klappen/tappen met voeten op een beat en tussendoor vragen beantwoorden en oefeningen doen. Alles is multitasken hier ðŸŦ ) en als klapper op de vuurpijl nog een uur lang afspraak met een psycholoog. In het Engels. Na een inzinking. Aan het einde van de dag 😂 Top!!

Ik ben dus echt helemaal gebrooooken. Het is 18:30 hier, ik ga lekker douchen en naar bed. Morgen weer de wekker om 06:00 en therapie tot 17:00 💊🏞

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.