Update uitslag CFX 📈

Gepubliceerd op 8 november 2023 om 21:00

Oh jongens het zit erop. Mijn behandeling in Amerika is klaar. Het waren 2 mega mega intensieve weken. Niet alleen door de fysieke en mentale inspanningen. Maar ook door alle informatie, inzichten en confrontaties met alles wat er niet goed is.

In deze 2 weken zijn we achter zoveel dingen gekomen, waar in Nederland, in ruim 3 jaar tijd, nog geen een keer naar gekeken is. Alleen dat, weten wat er aan de hand is en weten waar je aan kunt werken is al alles waard 🙏🏼

Vrijdag had ik mijn laatste scan. De functionele MRI, waarin ik allemaal opdrachten en testen moest maken. Dezelfde als waarmee ik begonnen ben. Ik voelde de druk: “ik moet het beter doen” en “ik mag deze test niet verknallen want dan is er geen verbetering te zien” maar je hersenen doen wat ze kunnen  en eenmaal in de scan deed ik wat ik kon.

Een paar uur later kregen we de uitslag. En die was ver boven verwachting. Hij is namelijk echt zóveel verbeterd 🥹
En dat is boven verwachting omdat ik nog niet heel erg veel verschil merk. Maar dat werd heel goed uitgelegd:

Als je je arm breekt, krijg je een scan (mijn 1e scan) en op de scan zie je dat je een breuk hebt. Dan ga je in het gips (de behandeling @CFX). Mensen vragen of het al beter gaat en of je al verschil merkt maar je hebt eigenlijk nog geen idee?

Na een tijdje krijg je een nieuwe scan, en daarop is te zien dat je breuk geheeld is! (Mijn 2e scan) maar als je uit het gips komt, dan kun je je arm nog helemaal niet bewegen (weinig verschil). En dan ga je er aan werken. Je gaat oefeningen doen, fysiotherapie en trainen aan je herstel.

En dat is wat ik nu thuis ga doen 💪🏼

De komende 3 maanden ga ik aan de slag met de basis die hier nu gelegd is en de reset die mijn brein nu gemaakt heeft 🧠

En na die tijd. Gaan we de gemaakte veranderingen en routines integreren in mijn dagelijkse leven.

We zijn er dus nog lang niet. Maar ik ben zó blij dat ik de kans heb gekregen hier naartoe te gaan. Achter dingen te komen waar ik aan kan werken. Inzichten te krijgen in mijn klachten en weten wat ik er aan kan doen om ze te verminderen.

En bovenal, ik voel me hier begrepen. Ik ben niet gek, ik stel me niet aan en er is wel degelijk wat mis. Maar daar wordt nu aan gewerkt.

Dus het voelt zo goed om nu op het juiste pad te zitten ♥️🙏🏼

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.